Nestoros Tipa 7 +30 2310 88 88 70

Κατασκευή Εφαρμογών

Mobile App Development

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κατασκευή Κινητών Εφαρμογών είναι απαραίτητη για ορισμένες επιχειρήσεις. Σε έναν κόσμο όπου ο μισός πληθυσμός της γης έχει ένα smartphone, υπάρχει καλύτερος τρόπος να μείνει κανείς κοντά στους πελάτες του από την χρήση μιας εφαρμογής;

Σε σύγκριση με την Κατασκευή Ιστοσελίδων, η Κατασκευή Κινητών Εφαρμογών μπορεί να αποτελέσει πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. Ειδικά αν δε διαθέτει κανείς τις γνώσεις για να γράφει ποιοτικό και καθαρό κώδικα. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, ερχόμαστε εμείς. Αν έχετε μια ιδέα για εφαρμογή εμείς είμαστε η ομάδα που θα τη μεταμορφώσει σε πραγματικότητα. Στην DoitSimple δημιουργούμε και διατηρούμε κινητές εφαρμογές που οι χρήστες λατρεύουν να χρησιμοποιούν.

Η διαδικασία που ακολουθούμε στην κατασκευή κινητών εφαρμογών

Πρώτα από όλα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πλήρως την ιδέα σας. Δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή εάν δεν καταλάβουμε απόλυτα την οπτική σας γωνία και τους στόχους που έχετε θέσει. Σε αυτό το σημείο διευκρινίζονται επίσης, τα σημεία που καθιστούν την ιδέα σας ξεχωριστή από άλλες υπάρχουσες εφαρμογές. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Με μια απλή περιήγηση στο Google Play ή το App Store θα διαπιστώσετε ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιος έχει ήδη υλοποιήσει μια παρόμοια ιδέα με τη δική σας. Ανακαλύπτοντας, λοιπόν, τα σημεία διαφοροποίησης της δικής σας ιδέας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κινητή εφαρμογή που θα τα προβάλλει καλύτερα. 

Μετά από αυτό το βήμα, προχωράμε στην υλοποίηση. Στην DoitSimple κατασκευάζουμε εφαρμογές Android και iOS με καθαρό και επεκτάσιμο (scalable) κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα δεν αποτελεί σχεδόν ποτέ πρόβλημα και η εφαρμογή σας θα έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί άριστα με οποιοδήποτε αριθμό χρηστών και περιεχομένου. Η κατασκευή κινητών εφαρμογών στην DoitSimple ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές και προορίζεται να είναι φιλική προς τον χρήστη, γρήγορη και διατηρήσιμη.

Ο τελικός έλεγχος είναι επίσης, ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας. Πριν το λανσάρισμα της εφαρμογής σας ελέγχουμε την ταχύτητα, την απόδοση και τη χρηστικότητα της δημιουργίας μας. Ο πιο σημαντικός έλεγχος, ωστόσο πραγματοποιείται από εσάς. Εσείς θα αποφασίσετε αν το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στην αρχική ιδέα και τους στόχους σας. 

Στόχος μας είναι η παροχή μπουτίκ υπηρεσιών στους συνεργάτες μας. Για αυτό το λόγο είμαστε πάντα πρόθυμοι να λύσουμε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες για την εφαρμογή σας αλλά και να προσθέσουμε νέες λειτουργίες. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σωστή επικοινωνία είναι ζωτικό κομμάτι μιας αποτελεσματικής συνεργασίας.

Προσέγγιση

Ο πρωταρχικός μας στόχος στην Κατασκευή Κινητών Εφαρμογών είναι η δημιουργία μιας μοναδικής και προσωποποιημένης λύσης με υψηλή απόδοση. Προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον κλάδο, φροντίζοντας να υιοθετούμε μόνο νέα εργαλεία και προϊόντα που ενισχύουν την ασφάλεια και την ποιότητα της δουλειάς μας. 

Εξειδίκευση

Είναι η Κατασκευή Εφαρμογών όντως τόσο δύσκολη; Μπορεί ο καθένας να το κάνει; Φυσικά και μπορεί! Ωστόσο, δε μπορούν όλοι να εγγυηθούν για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που διαφοροποιούν σημαντικά τη δουλειά μας:

Ο καθαρός κώδικας είναι πολύ σημαντικός για μια κινητή εφαρμογή, είτε πρόκειται για μια ιδιαίτερη υπηρεσία είτε για ένα απλό παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε React Native, PHP, HTML5, SQL, JQuery αλλά και άλλα χρήσιμα μέσα για την κατασκευή λειτουργικών εφαρμογών. Ο κώδικάς μας μπορεί να φαίνεται πολύπλοκος ωστόσο το αποτέλεσμα είναι μια απλή και εύχρηστη διεπιφάνεια για τους χρήστες.

Στο επίκεντρο της Κατασκευής Κινητών Εφαρμογών βρίσκεται πάντα η δική σας ιδέα και στόχοι. Έχοντας αυτά ως βάση, δημιουργούμε μια εφαρμογή που πληροί μεν τα κριτήρια που εσείς έχετε θέσει, ωστόσο ο σχεδιασμός και η επίδοση ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες σας. Άλλωστε, οι υπηρεσίες μας δε θα χαρακτηρίζονταν ως αξεπέραστης ποιότητας αν κάναμε απλά “τη δουλειά μας”.

Μπουτίκ Υπηρεσία σημαίνει άριστη επικοινωνία. Η ολοκλήρωση της εφαρμογής, λοιπόν, δεν σηματοδοτεί και το τέλος της συνεργασίας μας. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας. Μπορούμε να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε την εφαρμογή ή να τη συντηρούμε. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εφαρμογή σας να επιτύχει στον ψηφιακό κόσμο.