Nestoros Tipa 7 +30 2310 88 88 70

Κατασκευή Ιστοσελίδων

web development

Η κατασκευή ιστοσελίδων και γενικότερα το Web Development περιλαμβάνει πολλά πράγματα οπότε ίσως αναρωτιέστε: Τι ακριβώς κάνουμε στην DoitSimple;

Αρχικά, οι κύριες αξίες μας είναι: Ποιότητα, Προσωποποίηση και Κομψότητα. Μας αρέσει να δημιουργούμε κομψές λύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Πιστεύουμε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι δύσκολη, εκτός αν επιδιώκεις την τελειότητα. Και η αλήθεια είναι πως αυτό κάνουμε.

Στην Doitsimple ειδικευόμαστε στην κατασκευή brand και e-commerce ιστοσελίδων αλλά και διαδικτυακών εφαρμογών. Κύρια προτεραιότητά μας είναι η υλοποίησή μας να συμβαδίζει με το όραμα και τους στόχους που εσείς έχετε θέσει για την επιχείρησή σας. Όταν εξασφαλιστεί αυτό, εγγυόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε τη λύση που θα ταιριάξει γάντι.

Κατασκευή Brand Ιστοσελίδων

Όπως είπε και ο Bill Gates: “Αν η επιχείρησή σας δεν έχει διαδικτυακή παρουσία, τότε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει καν επιχείρηση”. Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι στις μέρες μας δεν αρκεί πλέον να διαθέτει κάποιος απλά διαδικτυακή παρουσία. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι αψεγάδιαστη και να διαθέτει έξυπνη σχεδίαση για να ξεχωρίσει στον χαοτικό ψηφιακό κόσμο.

Ευτυχώς για εσάς, η δουλειά μας ως web developers είναι να βοηθήσουμε το brand σας να ξεχωρίσει και να αναπτυχθεί όπως ακριβώς φανταστήκατε. Είναι δεδομένο για εμάς ότι κάθε ιστοσελίδα είναι διαφορετική, φροντίζουμε ωστόσο κάποια πράγματα να παραμένουν ίδια. Αυτά είναι η επαγγελματική αισθητική, η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και η εύκολη πλοήγηση σε κάθε συσκευή.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Θεωρούμε ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) πρέπει να είναι πρώτα από όλα ασφαλή και εύχρηστα. Ένας χρήστης οφείλει να μπορεί να πλοηγηθεί με ευκολία και να απολαύσει μία υπέροχη διαδικτυακή εμπειρία στο κατάστημά σας. Επίσης, εσείς θα πρέπει να μπορείτε να πραγματοποιείτε αλλαγές με ευκολία στον ιστότοπό σας.

Πως επιτυγχάνεται, όμως, αυτό; Χρησιμοποιούμε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα όπως τα PrestaShop, Magento και Joomla, τα οποία είναι ιδανικά κατασκευασμένα για ηλεκτρονικά καταστήματα. Το WordPress σε συνδυασμό με το Woocommerce είναι μία ακόμη επιλογή που προτιμούμε. Όλες αυτές οι λύσεις δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ιστοσελίδας με μοναδικό στυλ, η οποία είναι παράλληλα εύκολα διαχειρίσιμη.

Διαδικτυακές Εφαρμογές

Το Web Development στην Doitsimple δε σταματά στην Κατασκευή Ιστοσελίδων. Καταλαβαίνουμε πλήρως ότι υπάρχουν μερικές υπηρεσίες οι οποίες δε μπορούν να καλυφθούν από τις συνηθισμένες λύσεις. Σε αυτό το σημείο ερχόμαστε εμείς. Αναπτύσσουμε διαδικτυακές εφαρμογές (web applications) οι οποίες μπορούν να κάνουν την ιστοσελίδα σας πιο αποδοτική. Τα εργαλεία που επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Laravel, Node.JS, React.JS αλλά και εξατομικευμένες λύσεις.

Προσέγγιση

Εξειδίκευση

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι κάθε συνεργάτης μας δικαιούται μία μπουτίκ υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμοζόμαστε στο όραμα και τις ανάγκες σας. Η ιστοσελίδα σας ή η διαδικτυακή εφαρμογή σας οφείλει να είναι τόσο ξεχωριστή όσο και η επιχείρησή σας. Φροντίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη των γνώσεων μας και σε νέες τεχνολογίες για να προσαρμοζόμαστε σε κάθε μας συνεργασία.

Μπορεί να αναρωτιέστε: Γιατί ξεχωρίζει το Web Development στην DoitSimple; Πιστεύουμε ότι ο λόγος που το έργο μας διαφέρει είναι ένας συνδυασμός από τους εξής παράγοντες:

Οι υπηρεσίες μας δε θα είχαν φτάσει μακριά χωρίς την υιοθέτηση της νοοτροπίας αυτής. Με τη χρόνια εμπειρία μας, έχουμε καταλάβει ότι η άριστη επικοινωνία είναι το κλειδί κάθε συνεργασίας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Web Development είναι ένας ανταγωνιστικός κλάδος. Στην DoitSimple δε φοβόμαστε να παραδεχτούμε ότι ενώ έχουμε την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες δεν είμαστε παντογνώστες. Είναι απίθανο, άλλωστε να ξέρεις τα πάντα για έναν κλάδο που αναπτύσσεται ραγδαία μέρα με τη μέρα. Πως μπορούμε, λοιπόν, να παραμένουμε ανταγωνιστικοί; Επενδύοντας συνεχώς στη διεύρυνση των γνώσεων μας και στην εξερεύνηση νέων εργαλείων.

Η συνεχής ανάπτυξη δε θα μπορούσε να επιτευχθεί αν δεν παρακολουθούσαμε διεξοδικά τις νέες τάσεις και πρακτικές στο Web Development. Φροντίζουμε να αφιερώνουμε χρόνο συνεχώς στην εξερεύνηση αλλά και την αξιολόγηση νέων εργαλείων. Αναμφίβολα, η εξέλιξη είναι σημαντική αλλά το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε μόνο τεχνολογίες, συστήματα και πρακτικές για τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα επιφέρουν αποτελέσματα.